Kupovina novog, savremenog vozila odgovarajućeg kvaliteta koji zadovoljava današnje zahtijevne uslove poslovanja ne mora uvijek biti povezana sa velikim troškovima. ŠUMOOPREMA d.o.o, generalni importer MAHINDRA vozila  za Bosnu i Hercegovinu, po veoma povoljnim cijenama nudi širok spektar vozila marke MAHINDRA  sa pogonom 4x2 i 4x4.

Opseg primjene vozila veoma je širok. MAHINDRA automobili predstavljaju SUV terence koji su veoma prilagodljivi za korištenje kako u gradskim tako i vangradskim sredinama. Pokretani veoma snažnim motorima u kombinaciji sa veoma kvalitetnim sistemom oslanjanja omogućiće Vam  sigurnu i udobnu vožnju na svim vrstama puteva.

MAHINDRA PICK UP namjenjen poslovnim ljudima koji ne žele da njihov posao zavisi od vremenskih ili putnih uslova. Za ovu Mahindru izuzetno je važno da opremu ili robu odveze baš tamo gdje i kada treba.

Vlastiti servis, široka partnerska mreža ovlaštenih dilera i servisera, kao i skladište rezervnih dijelova dostupnih u svakom momentu čine vlasnika MAHINDRA vozila sigurnim u danas toliko neophodnu mobilnost.

S poštovanjem,

direktor ŠUMOOPREMA d.o.o.
dipl. ing. saobraćaja Željko Ćejić