16.11.2017. – 19.11. 2017 Jesenji sajam Banja Luka

Jesenji sajam Banja Luka

ŠUMOOPREMA D.O.O, Banja Luka je u periodu od 16.11.2017 -  19.11.2017. godine  na "Jesenjem sajmu 2017" u prostorijama Banjalučkog Velesajma predstavila modele Mahindrinih vozila Mahindra Quanto i Mahindra Goa Pick Up. Zadovoljstvo nam je bilo predstaviti ove modele Mahindrinih vozila koji su svojim dizajnom i odličnim karakteristikama značajno privukli pažnju svih posjetilaca koji su u tom periodu posjetili Banjalučki Velesajam.

Mahindra Quanto automobil koji svojom kompaktnošću zadovoljava svakodnevne potrebe kako u gradskim  tako i van gradskim sredinama, pokreće ga snažni 2.2 litarski Common Rail 16v motor koji je spreman da Vam omogući potrebnu snagu u svakom trenutku. Pored veoma snažnog motora Mahindra Quanto može se pohvaliti pogonom na sva četiri točka što ga svrstava u kategoriju terenskih vozila, gdje se ovaj automobil izvanredno pokazao.

Mahindra Goa Pick Up čvrst i neumotan automobil, sa motorom koji je veoma snažan i pri malim obrtajima, spreman da savlada sve prepreke koje mu se nađu na putu zahvaljujući pogonu na sva četiri točka i blokadi diferencijala. Karakteriše bogat paket opreme i  izuzetno velika nosivost tovarnog prostora, pogodan je za prevoz tereta i obavlanje različitih vrsta poslova.