04.10.2017 – 06.10.2017 – Izložba JAHORINA 2017

ŠUMOOPREMA D.O.O, Banja Luka je u periodu od 04.10.2017 -  06.10.2017. godine učestvovala  u organizaciji takmičenja sjekača motorista- Jahorina 2017. Zadovoljstvo nam je bilo predstaviti automobile iz širokog asortimana Mahindrinih proizvoda. Izložili smo automobile Mahindra Quanto, Mahindra XUV 500 i Mahindra Pick Up.

Mahindra Quanto automobil koji svojom kompaktnošću zadovoljava svakodnevne potrebe kako u gradskim  tako i van gradskim sredinama, pokreće ga snažni 2.2 litarski Common Rail 16v motor koji je spreman da Vam omogući potrebnu snagu u svakom trenutku. Pored veoma snažnog motora Mahindra Quanto može se pohvaliti pogonom na sva četiri točka što ga svrstava u kategoriju terenskih vozila, gdje se ovaj automobil izvanredno pokazao.

Mahindra XUV 500 terenac sa bogatim paketom opreme sa kojim će te se osjećati sigurno u svakom trenutku vožnje, snažan, ekonomičan i veoma elegantan automobil koji svojom pojavom privlači pažnju svih prolaznika. Mahindra XUV 500 predstavlja automobil koji zazuzima prvo mjesto na listi Mahindrinih automobila.

Mahindra Goa Pick Up čvrst i neumotan automobil, sa motorom koji je veoma snažan i pri malim obrtajima, spreman da savlada sve prepreke koje mu se nađu na putu zahvaljujući pogonu na sva četiri točka i blokadi diferencijala. Karakteriše bogat paket opreme i  izuzetno velika nosivost tovarnog prostora, pogodan je za prevoz tereta i obavlanje različitih vrsta poslova.